Saturday, August 22, 2009

Reza Salleh

Bombarded with copious amounts of Top 40 gamma rays as a child, I owe much of my young singing career to the Seattle sounds of Nirvana, the rap-rock edge of Rage Against the Machine (how this is reflected in my music you'll never know and neither will I), the vocal stylings of Black American vocalists, and a whole list of other musical influences I can't really remember.

The stuff I write is a mish-mash of elements drawn from a combination of whatever's going on in my head and whatever I've been listening to in the past 10 years or so. Dark, heartfelt, confused. Best served with coffee.


DOWNLOAD HERE :

Reza Salleh - Ocean Spanning Sorrow
Reza Salleh - Smoke City
Reza Salleh - Battery
Reza Salleh - For Her
Reza Salleh - Need


MYSPACE LINK :
www.myspace.com/rezasalleh

Thursday, June 25, 2009

Telebury


It all started in 1997, by Adrian and Sam during their training days for a local company. With their experience during their early 90's band and being bored (thought working on daily jobs would be a curse), both decided to start back again. Offically formed in 1999 after recruiting, meeting up, jamming with some friends. Inspired by an electric guitar Telecaster and Eavis’s Glastonbury festival, Telebury was born. Musically, influenced by the Brits. The Cure, U2, Longpigs, Radiohead and Elbow. A three guitar-attack band, described as melancholic, dreamy, raising heaven from the distant echoes. The band recorded "Di mana bulan selalu retak" a theatre-play theme song for A. Samad Said for their first released.
The band are based here, Subang Jaya, Selangor D.E Malaysia.

The Aggrobeats

AGGRO = violent or threatening behaviour, especially between groups of young people. In The Aggrobeat's own definition, they took the term and apply it into their music ; an aggressive music with an aggressive attitude on stage. The Aggrobeats are the ‘Boss Reggae’ band of Malaysia. Having the similarities with their super duper Californian heroes, The Aggrolites; The Aggrobeats are extremely inspired by them, but, musically, both are looking up to the same pioneer from the hard-screaming edge of James Brown to The Meters to the really authentic 60’s skinhead reggae in the mix.

The band crystallized their musical ideals for the genre by cutting down the ska beat and mixed with funk and soul into it. With a simple catchy sing-a-long melody & a soulful vocals, fuelled with life lyrical content; guitar-works, screaming hammond organ & the 60’s style live studio recording sound are their priority. The band played their first gig at The Brandals ( an Indonesian Rock & Roll band ) tour in Kuala Lumpur. Few months after, they recorded a DIY demo ‘The Good, The Bad and The Reggae’, which resulted in the released of their own brand 7” vinyl, distributed by Copasetic / Scorcha Records, Germany. Up to this hour, they still continue the old-skool self promo strategy, perform at gigs and music events.

Based in Kuala Lumpur, the band consisting Edy J. Herwan / Aggro-Boss ( vocals, guitar ), Sodd / Soul-Boy ( guitar, vocals ), Amir Hamzah / Madcap ( bass, vocals ), Bakri / Groovin’ ( drums , vocals ) and Ed / Shooter ( organ, vocals ) .

Contact The Aggrobeats : Info, Bookings & Shows -
* theaggrobeats@yahoo.com
* www.myspace.com/theaggrobeats


DOWNLOAD HERE :

The Aggrobeats - We Got Soul


MYSPACE :
http://www.myspace.com/theaggrobeats

Thursday, June 11, 2009

Konsert RADIO ROSAK


(Gigs nie wajib datang dow,salah satu gig terbaek yg penah ade,lineup band yg akan perform sumer antara yg terhebat ....MESTI MAW PERGI!!!!!)
STADIUM PERBADANAN ,MAJLIS PERBANDARAN PASIR GUDANG

Masa :2ptg - 12 mlm
Tiket : Pre-sale >RM18
At door >RM25

Wednesday, June 10, 2009

Sugar Love Cookies


Sugar Love Cookies has been formed on january 2008 and was influenced by the bands such as the beatles,the who,fools garden,couple,bittersweet,the times(my) and the a.c.a.b. They used the elements of love and life as an ideology.their mission is to get listener among all age.

DOWNLOAD HERE :

Cik Payung

accidentally met up together as former school mates.. plan a band and.. wallah.. here we are...
(senang giler mereka wat band,aku cam separuh mati lak nak form sebijik band)

Cik payung - Vox, Alan Nismo - guitar, Adib Azfar - drums, Hasrul - bass, Syamil - guitar

DOWNLOAD HERE :

Cik Payung - Terbang Sayang
Cik Payung - Takkan Pernah
Cik Payung - Berakhir Sudah 2005


MYSPACE :
http://www.myspace.com/cikpayung

Wednesday, May 13, 2009

Plague Of Happiness



DOWNLOAD HERE :

Plague Of Happiness - Resah Awan
Plague Of Happiness - Kawan
Plague Of Happiness - Malam
Plague Of Happiness - Kospirasi

MYSPACE :

http://www.myspace.com/plagueofhappiness


Band Members
Nas (Guitar & Voc)
Ipin (Bass,Backing voc)
Atoi (Trumpet)
Azmal (Tenor sax)
Nausad (Trombone
Arab (Guitar)
Pozy (Drum)

Our tough
CrewTawil (Chief Crew)
Ontot (Crewiew)
Ajen (Crewiew)

Wednesday, April 29, 2009

Seven Collar T-Shirt

Seven Collar T-shirt is a Malaysian Indie Band.

BAND MEMBERS:
>> Saiful Ridzuan - Vocals / Guitars
>> Muhammad - Guitars
>> Adil Ali - Drums
>> Keng Lee - Bass

EX MEMBERS:
>> Mohd. Rafidi - Bass & vocals (2000 - 2006)
>> Mokhtarizal Shah - Drums (2000 - 2006)
>> Nik Justin - Bass & vocals (1997 - 2000)
>> Mohd Faizal - Drums (1997 - 2006)

DOWNLOAD HERE :

Seven Collar T-Shirt - Summary
Seven Collar T-Shirt - War Is Over
Seven Collar T-Shirt - Chemicals
Seven Collar T-Shirt - Faith
Seven Collar T-Shirt - Renaldo Moon



MYSPACE :
http://www.myspace.com/scts
http://amp.channelv.com/scts

Thursday, April 23, 2009

Gyna Hates Tango



Gyna Hates Tango ditubuhkan di sekitar pertengahan tahun 2008 yang dianggotai oleh empat jejaka-jejaka impian iaitu Ajip (vokal), Jun (gitar) , A-one (Bass), dan Azwan (Drum). Kesemuanya berasal berlainan negeri iaitu Ipoh, Ampang, Seremban dan Johor Bahru tetapi semuanya menetap di Kuala Lumpur. Gyna Hates Tango memperjuangkan muzik-muzik yang berentak "Pop Punk & Alternative Rock" yang menjadi kegilaan keempat-empat ahlinya yang amat mencintai muzik tersebut. Pada Julai 2008, kami telah merekod 3 lagu sebagi langkah permulaan. Jadi,anda semua dialu-alukan untuk mendengarnya. Hope enjoy to our song!!Insyaallah lagu-lagu baru akan keluar tidak lama lagi.Kami sedang mencari organizer-organizer gig atau apa sahaja event yang boleh membantu kami untuk memperkenalkan kami dan muzik kami ke serata Malaysia ini....Semoga anda terus menyokong band & muzik kami ini!!!Terima Kasih....




DOWNLOAD HERE :

Gyna Hates Tango - Black Day
Gyna Hates Tango - Sad Ending
Gyna Hates Tango - Why We Fall In Love


MYSPACE :

http://www.myspace.com/gynahatestangomusic
http://amp.channelv.com/gynahatestango

Wednesday, April 22, 2009

Lydias Diery


Lydias Diery ditubuhkan sekitar tahun 2004 yang terdiri daripada pelajar-pelajar UiTM Shah Alam yang ingin mencuba nasib bertanding dalam Battle of The Bands yang dianjurkan oleh para pelajar UiTM. Nama Lydias Diery diberi apabila salah seorang anggota kumpulan ini menemui sebuah diari yang dimiliki oleh seorang gadis bernama Lydia. Penemuan diari Lydia ini telah memberi inspirasi kepada kumpulan kugiran ini untuk menghasilkan lagu-lagu berdasarkan catatan yang ditulis oleh Lydia.


Muzik Lydias Diery dipengaruhi oleh kumpulan-kumpulan luar negara iaitu The Wannadies, The Calling, Lifehouse, Oasis, Hoobastank, Silverchair, Dewa, Padi dan Nidji. Lydias Diery menggabungkan kreativiti melodi, permainan ‘Guitar Riffing’ dan teknik ‘Falsetto Voice’ dalam penghasilan lagu-lagu mereka. Lydias Diery melabelkan muzik mereka sebagai Alternative dan Pop Rock iaitu dengan ‘4 chords finggering’, bunyi gitar yang berat dan permainan drum yang bercorak Punk dan Pop.

Pada awal pertubuhan Lydias Diery, mereka dianggotai oleh 4 ahli iaitu Botaq, Aus, Lee Ja dan Asrap. Pada tahun 2005, Aus dan Lee Ja mengundurkan diri dari Lydias Diery dan penguduran mereka telah mengubah posisi dalam kugiran ini dengan menambah 3 lagi anggota baru menjadikan ahli kumpulan Lydias Diery kini menjadi 5 orang dengan menambahkan bunyian keyboard sebagai satu lagi instrumen dalam muzik Lydias Diery.



DOWNLOAD HERE :





MYSPACE :

Nitrus


KUMPULAN Nitrus mula dikenali apabila single mereka, Hujung Dunia menjadi lagu latar untuk drama dan filem Gol & Gincu arahan Bernard Chauley.


Sejak itu, setiap karya dihasilkan kumpulan dianggotai Edriely Ibrahim (Eddy-vokal), Syed Helmy Syed Hood (Syed-gitar), Mohd Azie Mohd Isa (Bob-bass) dan Iskandar Shah Ali (Is-dram) menjadi perhatian pendengar muzik tempatan.


Menarik mengenai lagu yang dimuatkan dalam album Nitrus ini, ia bertunjangkan rock, tetapi mempunyai cita rasa pelbagai. Malah apabila menghayati lagu Resah, pengaruh irama brit pop cukup kuat. Riwayat dan Selalu di Hati pula pengaruh ska dan pop menjadikan ia mudah diterima dan muziknya begitu ringan.


Dalam erti kata lain, album Nitrus agak seimbang dari sudut melodi dan penyampaian. Malah susunan muziknya berada di tahap baik. Persembahan permainan instrumen juga terkawal dan seiring dengan vokal dipersembahkan Eddy.


Paling menarik perhatian dalam album Nitrus ini apabila mereka turut menampilkan lagu bertemakan ketuhanan, Tuhan ciptaan vokalisnya. Penyampaian liriknya mudah untuk difahami dan ia kedengaran sangat jujur.

Wednesday, April 15, 2009

Wuhuu 2009!

Event : Wuhuu 2009!
Venue: Dewan Serbaguna Kementerian Belia & Sukan, Persiaran Stadium (right next to Stadium Indera Mulia), Ipoh, Perak Darul Ridzuan.
Date: 25 - 26 April 2009

Day 1
Meet Uncle Hussain
Stellar
Marionnexxes
O-Two
Wasted Room
Mathari
Bluezymoody
The Hans
Jiwa
KNX
Batu Bintang

Day 2
Threnody
Is This the Band?
Seven Colours
Boneka
Bactrim
Fallen
Flowers in Affair
Mustard
Minie

more info visit:
http://wuhuu09.blogspot.com/

Tuesday, April 07, 2009

Stellar


Ep out Now !! - Cinta Hingga Ke Galaksi Hitam - RM 8 Only-
New Song uploaded @ www.myspace.com/stellarbandmy

Members:
Amy - Vocal
Badrul - Guitar & Programing
Kayrol Naim - Bass
Ristoe - Drum & Percussion

STELLAR bermula secara rasminya pada 30 Mei 2008. Walaupun band ini masih baru, each band member STELLAR berpengalaman di dalam bermain muzik esp underground. Mulanya Stellar hanya dianggotai oleh Bard (guitarist + programming), then Amy sertai STELLAR as vocalist diikuti oleh Kayrol Naim as bassist dan Ristoe (drummer). For info: Bard is the producer and ex-guitarist for band The Muffins, and Ristoe is the NB's drummer. Currently, STELLAR are now still in process of vocal recording for the new album and will be release this year 2009. Thanks for all that support us.. Support our local music scene! TQ...

Definition of STELLAR: in brief: 1. of, relating to, or consisting of stars; 2. of or relating to a star performer. also: very good, excellent.InsyaAllah...



DOWNLOAD HERE :

Stellar - Saat Aku Kehilanganmu
Stellar - Serem'm
Stellar - Anarkis

for band booking, CONTACT :
Badrul : 016-292 2800
Ristoe : 012-264 0989
fax : 03-4142 0882

Wednesday, April 01, 2009

Red.Black.White-Charity Gig For Gaza

Klik pada Flyerz untuk besarkan.....

Tuesday, March 31, 2009

Super Gig

Klik gambar untuk besarkan....

"Support Local Music" Live at JB!


Statik



Statik berasal dari Skudai, Johor Bahru, dan ditubuhkan pada tahun 2004, dimana antara line-up terawalnya ialah Enol dan Hassan. Ketika itu Enol dan Hassan juga mempunyai komitmen bersama The Official. Oleh kerana itu, Statik hanyalah sekadar band sambilan pada mereka, dan pertukaran line-up sering berlaku.


Setelah berjuang bersama The Official, mereka berundur dari The Official pada tahun 2007.Dalam masa yang sama, Haziq iaitu adik kepada vokalis The Official pula mempunyai komitmen bersama band yang ditubuh olehnya sendiri iaitu The Related, namun atas sebab-sebab tertentu, Haziq membubarkan The Related.


Setelah masing-masing tiada ikatan pada mana-mana band, mereka bertiga mula berkerjasama untuk menghidupkan semula Statik.Bermula pada Julai 2008, Statik kembali aktif, dan sehingga kini, dengan gabungan idea dan ilham mereka bertiga setelah masing-masing melalui pengalaman bermain muzik dalam band-band tertentu, Statik masih lagi berkerja keras untuk menghasilkan karya-karya baru untuk anda semua.


Kini Statik dianggotai oleh Haziq @ Bagak sebagai vokalis dan gitaris, Hassan @ Elektro Statik sebagai bassis, dan Enol sebagai pemain drum.

DOWNLOAD HERE :

Statik - Cherita Kita
Statik - Nikmat Sementara
Statik - Aku Dan Kontroversi
Statik - Pusingan Terakhir


MYSPACE :
http://www.myspace.com/statiksound

The Scaniacs

A Band Who "Play What we Want To Play" and to express our interest towards music. Was formed in around 2003 as ’scania’ but then, because scania is one of the lorry’s engine’s nameWe changed our name to The Scaniacs. The first Line up is Lohan (guitar/vox), PD (drum), Lokman (bass) And Zul (2ndgitar). Because a lot of commitment needed in this band, between study and music and some problem that can’t be solve, PiDi And Zul left the band and we took Yus as a new Bassist. So Until now, the line-up stay together but ayOL(asna) is helping us out on drums <--Thanks! bro.

DOWNLOAD HERE :

The Scaniacs - Memories I Left Behind
The Scaniacs - Means 4 That Word
The Scaniacs - Seeing Sick NaNaNa
The Scaniacs - Same But Different


MYSPACE :
http://www.myspace.com/scaniacs

Saturday, March 28, 2009

The Used


Band Members
Bert McCracken (Vocals)
Quinn Allman (Guitar)
Jeph Howard (Bass)
Dan Whitesides (Drums)


DOWNLOAD HERE :

The Used - Hospital
The Used - Pain
The Used - Blue And Yellow Or Green
The Used - Slit Your Own Throat
The Used - Sick Hearts
The Used - I Caught Fire
The Used - A Box Full Of Sharp Objects
The Used - Preety Handsome Awkward


MYSPACE :
http://www.myspace.com/theused

The Hans

The band started somewhere in January 2003. Inspired by a lot of British / Swedish pop band that they love such as Suede, Mansun, The Bluetones, Blur, The Boo Radleys, The Seahorses, The Wannadies, Tommy 16 and many more.The single 'Diary Of Love' were recorded and have been released in the compilation including all the bands from their state Perak.Have played first show as the opening act at the 'Kargo Rock Festival' on 10 May 2003.The Hans hopes to bring in a new breeze of fresh air and surely something new for the local music scene with their style especially with its music that hope all young people & adults call relate to.The band plays music on the lighter & brighter concept,that talks about love,life and hope.Cheers!

DOWNLOAD HERE :

The Hans - You
The Hans - Daddy Know
The Hans - Diary Of Love

MYSPACE :
http://www.myspace.com/thehans

Thursday, March 26, 2009

La Luna

La Luna band also shares a similar fascination with easy-listening retro pop. The sound is a bit jazzier and the band often takes their cute love songs to a sadder place, exploring themes of long-distance longing and bittersweet breakups. The band started out with a male vocalist singing in English when it formed in 1999 but shortly thereafter the members felt their sound and style needed a feminine touch. Enter lead singer Manik, who helped transform the band and take their sound to a wider audience. Better distribution on a major label was the next step for this band making music under "the moon," as their name suggests, and in the studios of some of the best producers in Jakarta.


DOWNLOAD HERE :

Laluna - Selepas Kau Pergi
Laluna - Sesuatu
Laluna - Membekas Di Hati

MYSPACE :
http://www.myspace.com/lalunabandungpopdarlings

Chromatic




DOWNLOAD HERE :

Chromatic - Janji Kita
Chromatic - Pergi
Chromatic - Cover Song Live

Saturday, March 21, 2009

Lucy In The Loo

The name Lucy in the Loo may come across as a little quirky, but take nothing away from the band. Their brand of indie powerpop meets garage rock sees them branching out from other staple indie rock bands in the country.Originating from Bandar Baru Bangi, LitL's music is fuelled with pumping garage rock riffs, crunchy fuzzed-out guitars intertwined with vocal melodies. The simple approach to their songs gives listeners an insight to their penchant for melodies and catchiness. For maximum pleasure, Lucy in the Loo is best to be experienced with cotton candy flavoured ice cream topped with rainbow sprinkles, and iced peach tea. :)

"Lucy in the Loo sudah TIDAK AKTIF lagi. Atas kata sepakat ahli band lucy in the loo telah buat keputusan utk berhenti sekitar December 2007. Harap Maklum"

DOWNLOAD HERE :

Lucy in the Loo - Not Even Mine
Lucy in the Loo - Seeing Stars
Lucy in the Loo - Each Others Circle
Lucy in the Loo - Not Even Mine


MYSPACE :
http://www.myspace.com/lucyintheloo

Pop Shuvit


Pop Shuvit is a Malaysian independent rap-rock band. Comprising Moots (vocals), JD (guitars), AJ (bass), Rudy (drums) and UNO (turntables), the band who got its name from a skateboarding trick of almost the same name began making waves in the local music scene in late 2001 and since then, has had 4 successful releases under their belt and gained a sizable fanbase in Asia notably in Japan, Thailand and Singapore. Known for their adrenaline-packed live shows and eclectic blend of hip hop and rock, Pop Shuvit are being touted as Asia’s leading Hip Hop Rock band.

DOWNLOAD HERE :

Pop Shuvit - Piece Of The Pie
Pop Shuvit - let Sleeping Dogs Lie
Pop Shuvit - Freakshow ft Dandee
Pop Shuvit - Wannabe
Pop Shuvit - Set You On Fire Featuring JohnHD from Nervewreck
Pop Shuvit - Killing Time


MYSPACE :
http://www.myspace.com/popshuvit

Monday, March 02, 2009

Konsert Bersatu 2009

Woo Warga JB pasti kan korang serbu ke Konsert Bersatu nie.. yg pasti band2 yg ade hebat2 belaka... warghh aku tak sabar mau kesana...haha
Special Performance By :
Plugue Of Happiness, Logam, Hayagriua, JBH, Priceless Stupid Box, Damokis , Mistik, Blanket Party, Carbon4teen, Acid Rain, Boots Off, The Closed ,21st Floor, Laila, Inflict, Redemption, N.E.T, The Mixed, Statik...
Date : 08 March 2009
Venue : Level 3A CT Plaza Cafe & Sport Arena
Time : 1p.m until ends
Ticket : Rm 25

Youth For Palastine

Most of the profit of the sold tickets
WILL BE DONATED to AMAN PALESTINE... Bagus Giler Gig nie, sambil berhibur korang beramal skali, Peace for Palestine..Jadi Jom meriah kan lagi gig di Muar nie...
Band Hebat :
Beautifool Phenomena, Nadia's Picture Show, Plugue Of Happiness, Sensor!sensor!, Sil Khannaz, Out of Tune, Black Days, The Times, Revenge, Amarah, Couple, Oddity, Gray ,N.E.T
Date : 14th Mac 2009
Venue : Dewan Jubli Intan,Muar , Johore
Time : Exhibition Hooth -10 a.m onwards, Music - 1 p.m onwards
Ticket : Rm 23(Presale) Rm 25(Door)

Sunday, March 01, 2009

X-GIG

Pada sesiapa yg ade kat area Melaka tu pe korang tunggu lagi ..Jom meriah kan lagi X-GIG ..percuma tu!!! ARgh aku tak dapat pegi jauh la pulak!!

Performance By :
bunkface, Skudap Skudip, The Rhaman, Radio Flyer, Joanna & Co, Robot Asmara Purevibracion, Brokenriff ..HAHA korang mesti pegi!!!maklumat lanjut di www.xfresh.com/xgig

Tarikh : 7 Mac 2009 (sabtu)
Tempat : Aloha, Melaka
Masa : 2 - 6 petang
Tiket : PERCUMA!!!

Friday, February 27, 2009

Sinopsis

Sinopsis adalah band baru tahun ini dari Shah Alam Selangor.Sebenarnya Sinopsis Sudah bergerak pada awal 2005 dengan berbagai-bagai nama band di gunakan(band projek)Masa itu Sinopsis hanya main dengan lagu-lagu Cover.Selepas 31 ogos 2006,Sinopsis mula buat buku baru dengan mencipta lagu sendiri dan cuba membuat demo.Sinopsis kini mempunyai enam lagu.Semua lirik di cipta oleh sinopsis sendiri kecuali teman terpisah yang dibuat oleh Anas.

Kisahnya mula apabila pada awal 2006,dua orang sahabat oshin dan myroll yang masing-masing bermain guitar ingin mencipta sebuah band projek dan mereka mula mencari orang untuk di jadikan line-up.Tidak lama kemudian mereka telah menjumpai seorang Vocalist iaitu Mateng.Dua orang sahabat tersebut telah berkenan dengan Mateng,lalu menjemputnya untuk join line-up mereka.Mereka masih kekurangan line-up iaitu drummer dan bassis.Dalam penghasilan untuk mencari line-up,Oshin,myroll dan mateng telah mencipta beberapa lagu untuk membuat persiapan.Tidak lama selepas itu,Mereka menjumpai Pemain Drummer iaitu Faiz.Kini Sinopsis hanya tingal mencari pemain bassis.Mereka mendapat kejutan bahawa meraka dapat tawaran bermain dalan mini gigs pada malam merdeka.Tampa segan silu,mereka menerima tawaran tersebut.Dengan ketidak cukupan line-up,iatu bassis,myroll yang sebelum ini bermanin second guitar,mengambil alih untuk bermain bassis. Selepas itu mereka terus berjuang untuk mencari line-up bassis.Sehinga bulan ramadhan kami tidak bertemu dengan pemain bassis dan terpaksa meminta tolong daripada anas a.c.a.b untuk bermain bassis sementara.Tidak lama selepas itu,Pemain Drummer,faiz menarik diri kerana urusan peribadi.Oleh yang demikian kami terpaksa mencari pemain Drummer dan akhirnya berjumpa iaitu jo-jo.

Sinopsis mula membuat demo dengan merekodkan lagu di dtunas studio(studio anas) dengan 5 lagu.Selepas siap kesemua lagu,anas memberi lagunya kepada Sinopsis iaitu'Teman Terpisah"yang di ubah lagu asalnya daripada lagu Bersama semula.Sebelum mereka mempromot demo mereka,mereka telah mendapat ilham dengan memampatkan lagi lagu mereka dengan penambahan keybordist.Tanpa mencari,mereka mempunyai teman yang sudi bermain dengan mereka iaitu eikien. Akhirnya Sinopsis berjaya mencipta demo mereka dengan bantuan anas dan Dtunas studio.Kini Sinopsis Cuba menghantar demo mereka ketempat-tempat 'recording'.





DOWNLOAD HERE :




LINK :

Tuesday, February 24, 2009

Romancesa

ROMANCESA..itulah nama band yang telah diilhamkan oleh Hizani dan Acap ..karier music mereka telah bermula sejak dibangku sekolah lagi dengan Hizani menjadi guitarist di Bubblegummers dan Acap vocal di Society Breakdown..tetapi setelah tamat pembelajaran di sekolah menengah.Acap terpaksa meniggalkan bandnya kerana ingin melanjutkan pelajaran di UITM sementara Hizani belajar di POLITEKNIK..setelah tamat pembelajaran diploma mereka lalu mereka sekali lagi bertemu di shah alam kerana masing-masing ingin sambung ijazah disitu..oleh kerana sering lepak dan bersua lalu mereka mendapat idea yang pelik lagi menarik..Hizani yang meminati lagu-lagu grunge,Britpop dan indie bergabung pula dengan Acap hard rock, metal band seperti Korn, RATM dan Deftones telah memulakan suatu idea iatu Hizani mengajak Acap untuk menubuhkan sebuah band baru yang bertemakan Hizani & Acap Band" atau "The Acap & Hizani" atau "Hizacap" or "Acapni",..rancangan mereka ini bertemakan juga ala-ala Tenacious D ataupun M2M versi lelaki lalu nama ROMANCESA telah dipilih hasil gabungan ROMANCE & ROMANSA

Pada tahun lewat 2007 yang lalu..Dengan idea yang mereka berdua ada lalu mereka mengadakan sesi jamming dengan memainkan beberapa lagu dengan hasil bantuan beberapa orang seperti Wan Hamdun , Bang Chik dan intan..setelah puas bermain music di studio lalu mereka dengan rasa berpuas hati dan konfiden telah mengadakan kerja-kerja merakam lagu-lagu mereka di sonic station studio di Bandar Sri Damansara dan akhirnya setalah berusaha bersungguh-sungguh mereka menriliskan ep pertama mereka iaitu ROMANTIKA EP..

EP itu telah dirilis pada bulan Febuari 2008 yang lalu dan telah dijual disetiap gig2 yang mereka sertai yang telah memuatkan beberapa lagu seperti 'KEMBALI , BERBULU , BINTANG KINI PELANGI dan OH LUNAKU'..Dengan hati yang terujanya setelah menriliskan ep pertama mereka telah menyertai gig pertama mereka di kuala kangsar iaitu gig `good,clean,fun 3`..dengan sambutan yang baik yang diterima pada gig pertama mereka telah menaikkan lagi semangat mereka untuk berkarya..setelah bermain 2 3 gig lalu mereka sebulat suara dengan muktamat menerima Wan Hamdun & Bang Chik menjadi ahli tetap ROMANCESA..dan seterusnya diikuti dengan kemasukkan dua penyanyi latar iaitu Aida & Aisha..tetapi keahlian aisha di dalam ROMANCESA tidak berkekal lama kerana dia melanjutkan pelajaran..walaupun kehilangan seorang ahli mereka tetap bersatu dan diceriakan kembali dengan kemasukan Shaa untuk posisi keyboardist..dengan kemasukan shaa telah mengindahkan lagi music mereka dan permandangan band ini terhadap peminat-peminat mereka..setelah beberapa bulan sejak mereka menriliskan EP mereka sering dijemput untuk membuat persembahan2 di gig2 sekitar lembah klang ini..ini telah menunjukkan ROMANCESA telah diterima baik terutamanya pada peminat-peminat band indie di Kuala lumpur..kini jangkaan bilangan peminat mereka sudah mencapai ribuan dan semakin dikenali..kini dengan sokongan dari peminat-peminat, mereka akan menyiapkan EP ke-2 mereka dan bakal menyediakan merchandise seperti tee , button ,dan pelbagai lagi..

DOWNLOAD HERE :

Friday, February 20, 2009

Bo - Bedroom Sanctuary

'Bedroom Sanctuary' is Bo's definition of acoustic and raw music. It brings out the soul of this 21 year old music producer. Unlike his other musical acts, Bedroom Sanctuary is his expression of warmth, honesty and the basic story of his life.
Amir Iqram a.k.a. Bo discovered his passion for music when he picked up his first guitar at the age of 10. He then spent most of his weekends hanging out at music shops fiddling around with all the instruments in the shops. But playing around with instruments was just not enough, which led him to compose originals. At the age of 15, he gathered up with his high school mates and formed a jazz-rock band, Seven, which has been around for a while now. He soon discovered sequencing programs such as Fruity Loops and Reason which gave him the freedom to compose and produce his own electronic, house, neo-soul and experimental music. Bo now has his own defined style and sound. Bo can be heard in bands such as Seven, Deserters, CosmicSpaceMunkys, and his very own acts such as ‘Grandeur Of Decibel’ and ‘Bedroom Sanctuary’


DOWNLOAD HERE :

Bo - Consequential Lovers
Bo - Malam Ini
Bo - Her Spiral Necklace
Bo - Clara grau Tarragona


LINK :
http://www.myspace.com/boamiriqram

Wednesday, February 18, 2009

Butterfingers

In 1991, Loque and his Malay College Kuala Kangsar (MCKK) schoolmate, Kadak discovered they had a passion for music that went beyond the usual rounds of gigging and jamming sessions. Forming what was then known as Loque's Tail , Loque and Kadak, together with a few MCKK friends, started producing their own material, with the hopes of making a name for themselves in the Malaysian music scene. It was while jamming in K.L during 1993 at Black Widow Studios that they bumped into Emmett, who was there jamming (as guitarist) with his band at that time, Grunge Dayz . Impressed with what he saw, Loque challenged Emmett to a ‘jamming showdown', after which they mutually decided to join forces, skills and creativity, to form their own band, and brand of music. After meeting up with drummer Kalai later that year, Butterfingers was officially born by the end of 1993, ready to take Malaysia by storm. And with the final line up of Loque (songwriter, guitarist), Emmett (vocals, guitar, strings and lyricist), Kadak (bass) and Loko (drums), Butterfingers hit the underground gig scene with such vengeance that had most of their shows sold out and described today as ‘the stuff of underground legends'.


Their previous previews of the Malay album have received nothing but rave reviews from fans and music critics alike. It's new, it's different, it's definitely a step in the right direction for Butterfingers and the Malaysian music industry. With five albums to their name, over 120,000 albums sold to date, offers to play all around the world, and hundreds of thousands of fans from all over the globe, Butterfingers have become a landmark on the Malaysian rock scene, and their reputation for keeping on the cutting edge of creativity and originality have placed them in the Malaysian music history books – and their tale is only just beginning.



DOWNLOAD HERE :
LINK :

One Buck Short

Founded by Hafiz (previously on bass) and Rahul (guitars) in high school, this awesome foursome began their career playing shows at school events and battle of the bands competitions before coming out in the local scene with a handful of experience and a truckload of rockin’ songs that’ll definitely get you bopping, hopping and moshing non-stop. With a love for So-Cal Punk, One Buck Short has developed into one of the leading rock acts in the region.

Their debut single ‘That Day’ from their EP ‘Where Is The Mouse?!’ managed to break through to the Top 5 on the Hitz.fm Malaysian Top Ten with the band promoting their release with performances at both low-key underground shows as well as high profile shows such as ‘Rock the World IV’, ‘Rock the World V’ as well as the Asian X Games. The band was also nominated as the Best Newcomer artist in the first ever Hitz.FM Malaysian English Top 10 awards held in 2004. In 2006, the band was nominated again for ‘Best Rock’ and ‘Best Live Act’ in Malaysia. With the achievements of their independent EP, OBS have made a great impact to modern urban punk rock music by displaying powerful energetic stage performances that woe their audiences. Currently the band is putting finishing touches on their debut album under the hands of talented producer / arranger Greg Henderson. With the first English single, “FAST TIMES” and first ever Malay single by the band, “KELIBAT KORUPSI” blasting through the airwaves in Malaysia and Singapore, One Buck Short’s upcoming album, “HALAL & LOVING IT” is already regarded by many as one of the most anticipated releases of 2007.

Quote from MTV Asia Marketing and Communications Manager: “One Buck Short is power-packed urban punk rock, they represent the best in raw, home-grown talent – and with a litany of chart-toppers, awards and fans across the region to boot”. One Buck Short is also fresh of opening for Fall Out Boy in Singapore as part of the international rock bands only stop on their “Infinity on High” world tour early this year as well as an MTV LIVE production with Good Charlotte in Kuala Lumpur in April 2007. The band is also the only Malaysian act that performed at the inaugural Singapore Festival (SingFest 07) in August. This saw One Buck Short sharing the stage with current heavyweights in the industry like Sugar Ray, Gym Class Hero’s, The Academy Is, Hinder, MXPX and so much more. OBS ended 2007 with a bang, supporting My Chemical Romance for their show in Malaysia. Come 2008, One Buck Short will be looking to tour South East Asia to support their brand new release - Halal & Loving It.


DOWNLOAD HERE :

One Buck Short - That Day
One Buck Short - Kelibat Korupsi
One Buck Short - Road Signs
One Buck Short - Explicit Crimes



LINK :
http://www.myspace.com/onebuckshort

Laila's Lounge

Maaf Kepada Semua
Kami Lailas Lounge memohon maaf yang tidak terhingga kerana tidak dapat meneruskan perjuangan Laila,.. Lailas hanya mampu bertahan sehingga 14 Disember 2008,.. Last show di CT Plaza itu ari (Xgig)Ini kerana hadi(vox) menarik diri disebabkan ingin menuntut ilmu.. kalau korang rasa sayang n terkilan.. apa lagi kita orang (toya,icham,bai n anaz) susah senang jatuh bangun gelak tawa sedih hiba kami bersama... tapi apa2 pun kami hormati keputusan hadi walau pun sedih pahit perit kami tetap harungi dengan hati yang tabah,.. tapi kami ber4 tetap akan terus berkarya n bermusic,.. mungkin tak sehebat laila(tahap yang kami dapat capai kini) tapi kami cuba untuk menghasilkan melodi yang lebih baik dari sebelum ini..Terima kasih kepada semua organizer kawan sahabat teman dan kekasih yang sentiasa menyokong kami dari belakang,.. kami amat terhutang budi dan menghargai segala apa yang korang lakukan,.. Maaf yang tidak terhingga dari kami,..*toya, anaz, icham, bai*salamncheeers from JB


DOWNLOAD HERE :


Laila's Lounge - Mawar Khayalan
Laila's Lounge - When You Unfold Me
Laila's Lounge - Di Sore Itu Kita Bercumbuan
Laila's Lounge - Prindu
Laila's Lounge - Wajah
Laila's Lounge - Warm Cherry House


LINK :
http://www.myspace.com/lailaslounge

Julie Goes Oversea

formed in the end of 2005 by four schoolmates,julie goes overseas has played in various of gigs and tours across malaysia. they just recently released their debut mini album titled "oh bulan" with five songs, (two from their previous demos).their 2008 single called "si dia" had a flying success when the song had been downloaded 60000 times untill today and the single itself have been sold for more than 2000 copies only through myspace and their gigs!.they have also won the 5th spot at ROTTW soundstage which is one of malaysia's premier battle event! consisting bands from all over malaysia!

DOWNLOAD HERE :


Julie Goes Overseas - Jauh
Julie Goes Overseas - Si Dia Demo
Julie Goes Overseas - Tinggal
Julie Goes Overseas - Personaliti Berubah




LINK :

http://www.myspace.com/juliegoesoverseas



Grey Sky Morning

Ditubuhkan pada TAHUN 2005.. 5 sekawan..berasal dari KLANG..rata2nya anak jati KLANG BANDAR DIRAJA. ..5 sekawan merupakan student & X-student COSMOPOINT KLANG dalam jurusan DIP. GRAPHIC DESIGN dari sekitar tahun 2003 - 2008..menjadikan band2 dari BRITAIN sebagai sandaran kepada music yang dimainkan disamping elemen2 RETRO & POP MALAYSIA yg cuba dicolabarasikan sehingga terhasil bunyi-bunyian yg GREY SKY MORNING mainkan...kami band dari MALAYSIA!!

...Aku xperlukan efek2 or gajet yang byk untuk menghasilkan bunyi..lirik2 yang mendalam untuk dinyanyikan...xperlukan chording2 yang power untuk dipetik...suara yang merdu tok didengar.. janji jaga pitchin...arrangement lagu yg kow2 lakna....huhu...sedap telinga mendengar...mata menilai...kaki menghentak...arr...tandanya korang layan ar tuh!!.....sapa kata lagu2 indie MALAYSIA xbest!!...sapa??...sapa??....(ejal@gsm)


DOWNLOAD HERE :

Grey Sky Morning - Bila-Bila Kita Berdansa
Grey Sky Morning - Cinta Gila
Grey Sky Morning - Ego
Grey Sky Morning - Malam Pesta Muda Mudi Tribute
Grey Sky Morning - Pancaroba


LINK :
http://www.myspace.com/greyskymorningband

Tuesday, February 17, 2009

Bittersweet

Bittersweet began in mid-2004 with 2 members who had the same musical interests. Both played in an Ipoh band before, and got to know each other well during that time. Herri and Zabil occasionally met to hangout and eventually decided to try their hand at writing music together. Both heavily influenced by British music, the two decided to put their heads together and record an EP, just for fun.

After the recording was completed Herri and Zabil distributed the material for feedback, which was mainly positive. When Zabil joined the Malaysian teaching force he had to quit the band, which left Bittersweet with only one of its founding members. Determined not to abandon what they started, Herri set about forming a complete line-up, particularly considering they'd been invited by Pet Projects to perform at Couple's EP launch. He enlisted Dinie as their bassist first of all, before adding Hafiez (guitarist) to the line-up, Pijie as Bittersweet's vocalist with Emai ..boards. Bittersweet finished recording their 2nd EP (Night and Morning Tales) on November 2004. They?ve been invited for shows at PISA Penang on January 2005. The feedback of the 2nd EP and the shows at Penang which were more massive than before. Bittersweet have been invited for plenty of shows after that in KL and Penang.

Starting 2006, Bittersweet been received a rave reviews from the crowd and people mostly in Klang Valley itself. Bittersweet finished recorded their 1st single (A Perfect Match) on June 2006. The singles feedback was heavily impressive and the track A Perfect Match has been played in many radio stations such as Fly fm, Hot fm, Hitz.fm and Mix fm. They also had been invited to play for a show at Baybeats festival 2006. By the end of 2006, Bittersweet has launched their 1st debut album, Perfect Match, on 16th December 2006 during Rock The World 7. Two months later, after the album has released, they started for a tour around the country. The tour began at 10th April which the first place that they gonna rock was KLPAC, Kuala Lumpur. Then,they went to JB(11th March), Malacca(17th March), Penang(8th April), Ipoh(14th April) and the last place was Sarawak on 28th April. The tour was good and successful.

After the Malaysian tour, Bittersweet in planning to broaden their music to the audiences around the South East Asia region. Finally Bittersweet comprises of 5 members that are Pijie(Lead Vocals), Herri(Lead Guitar / Vocals), Hafie (2nd Guitar / Vocals), Dinie(Bass), Emai(Keys / Synth) and a sessionist drummer.


DOWNLOAD LINK :

Bittersweet - Kucing Hitam
Bittersweet - Wicked Rose
Bittersweet - Capital E
Bittersweet - It's Monday
Bittersweet - Big Black Hole
Bittersweet - Burn Berlin Down
Bittersweet - A Perfect Match
Bittersweet - Come On

LINK :
http://www.myspace.com/bittersweet

Monday, February 16, 2009

The Times

Ahoy! Here Comes The Times, Working Class Indy Rock n Roll Starfrontedby two brothers Naza and Mono was formed on 31stAugust2004...TanSriP.Ramlee, Bob Dylan, Steve marriot, John lennon, Pete Townshend, Keith Moon, David Bowie, New Order, Morissey, Oasis and The Corals are among their favorites and inspiration.These are the individuals & bands that influenced them in terms of songwriting as well as fashion and the attitude too...

On 30 November 2004 the band released their 1st album entittled "SODAPOP ROK & ROL". The album was nominated Top 5 best new artist to Anugerah Industri Muzik Malaysi2005.An elegantly"indypopmelayuklasikcelebration" in malaya because thousands of indierockmelayu band was born on the street that day..

Meanwhile 2007 after repackaged their first album,The Times release " NADA MELANKOLIK MALAYA" with a new benchmark where they are marching to the sound of melancholy & psychadelic...The album has been sold around 10 thousand copies nationwide even without any good airplay and promotions.

The year 2008 when indiepop music was started well received by the mainstream,The Times is back with their latest ziggykinky pop indie fully Bahasa Malaysia album title"MODERNMINIMALISGLAMOUR".Sadly they recorded it without Alim & Nazreen who left the band due to some personal problem & reasons.Naza has to take all the duties as the guitarhero and theymanaged to finished the recording session in one month..

This time they hiring naza's oldproducer during his OAG heyday,GregHenderson to mixing the album..In may after a few audition Naza, Mono&Irfan agree to recruiting Moon as the new guitarist for the band...The first single"SingapuraKualaLumpur" is currently no.1 at amp.channelV.com charts for 32 week in the row!!! GO! GO! with THE TIMES.. “

After three records and playing at small gigs & big venue around Malaysia including Singapore for five years straight, we knew what we were capable of,” says the band’s bassist Mono, “we just had to put our money where our mouths were. We had to take it to the next level. You always want your next record to be better than your last.” Adds frontman and lyricist Naza: “There’s never a time that we’ll make a record and won’t attempt to do something better than what came before.” (taken from the star)


Friday, February 13, 2009

Funky Doryz

Funky Doryz; the name originally taken from the word Hunky Dory which means sexually attractive man! lol. They adopted the meaning with respect to the music attribute to the sound that they play! And to show how Funky they are!

Funky Doryz was formed in the early 2004. Ayaq who plays the bass formed Funky Doryz. Followed by Nur Jiwa who supported Ayaq’s idea to play a new kind of music that they have never played before. After a few boxes of cigarette and serious conversations and discussions, they decided to make O.P as the drummer, Bandu as the vocalist and Pejal to play lead guitar.

Bonded by childhood friendship, Funky Doryz was formed as a tool to express their maturity and obsession for music. From high school talent tines, prom nights to F1 show, Funky Doryz has dedicated their music to another level.

This band was a result from different kinds of music backgrounds by each and every one of them. O.P, AyaQ and Jiwa, former Secret Agent 606 members provide the sound of ska, soul, funk and jazz input into the band.

On the other hand Pejal provides the progressive, groove, rock and blues ingredient into it. Pejal is technically a guitarist who studies music formally. They claim Pejal as their ’Sifu’ although he is the youngest band mate.

While Bandu, a multi talented person who contributes his voice got his main influence by his ’mentor’ Zack (Rage Against The Machine), Jason Mraz, Jamie Cullum, Jamiroquai and some other rock jazz voices. Making these great artist as his idol to generate ideas on improvising his singing ability while still keeping up with soul, RnB, funk + rapping stuff.

DOWNLOAD HERE :

Funky Doryz - Bundle
Funky Doryz - Simbolik Hati

LINK :
http://www.myspace.com/funkydoryz

Thursday, February 12, 2009

Couple

DOWNLOAD HERE :

Couple - Pergi
Couple - Menarilah Hey
Couple - Gurl Stop It Now
Couple - Love you Yes
Couple - Hey Now
Couple - Cmon Operator



Wednesday, February 11, 2009

Piring Hitam

"hola ;) lagu2 kami mmg ade sdikit ngok-ngek.N thts because the day we record it,we hvnt take our bath n our eyes is half shut...but don't worry,try listen to it when ur high,u'll find it's fcukin cool..haha,by the way we never played together n we only know the chords of the song,so we're very sorry if we disappointed anyone,yup..stupid excuses =)) hurm...ni bukanlah demo k,it's just for fun,we'll inform when our demo is released!thx for evryons support n feedback..n please!!!comment our songs for the sake of better music! cheers =) "-Piring Hitam.


DOWNLOAD HERE :

Piring Hitam - Leyako
Piring Hitam - Do You


LINK :

i-Shop


Band Members
Azim : Drum Acoustic
Nafi : Bass Elektrik
Fiq : Microphone Suara
Syafiq : Guitar Rhytm
HekaL : Lead Guitar
naem : Ex-guitarist
Nick : Ex- Guitar Utama

DOWNLOAD HERE :

i-Shop - Nostalgia Promo
i-Shop - Poison Acoustic


LINK :
http://www.myspace.com/ishopping

Tuesday, February 10, 2009

Pesawat

Pesawat was born in the hangar of Ampang after occasional just-for-fun jamming session of four boys from Klang Valley. In 2005, they decided to take music seriously and started to write their own material that is different from the rest. Influenced very much by the bands from the UK, namely Editors, We Are Scientists, Dirty Pretty Things, Keane and Pigeon Detectives, Pesawat's music can be summed up as Indie Garage Rock with Malaysian flavor. Their music comes both in English and Malay.

The band went on hiatus in 2006 due to other commitments and back in the hangar in the end 2007 to write new songs with a new direction with more flavor. Pesawat was slotted to play at KLUE Urbanscapes 2008 as one of the voter's choice alongside with Komplot, The Otherside Orchestra and Auburn. The event was touted as the biggest art+music festival in Malaysia was held at KL Performing Arts Center.

The band was reviewed in the MalayMail(Malaysia’s top English tabloid) as the discovery of 2008. Due to that, Pesawat has achieved tremendous publicity and has become one of Malaysian band to be given attention. Other notable shows that they have played includes Converse Century Project in Queensbay Mall Penang, Crossborders at Laundry, KLUE Urbanscapes 2008 at KLPAC, EURO FINAL Indie Jam at Cyberjaya, Indie Youth Fest 2008 in conjuction with Electronic Sports World Cup 2008, XFreshFM X-Gig at Zouk KL, Moonshine and FlyFM Campurtchart Goes Live at Laundry. They have been getting rave reviews due to their energetic live shows.

Their first single entitled “Mirage” is due to release middle October 2008 and has already got an airplay in local radio station XFM. EraFM and FlyFM. The demo version of Mirage was featured in Junk Magazine Online Compilation and Voize - Possibly the best compilation ever! CD. Currently they are working on a yet-to-be-titled full length album with a second single to be out in November.

DOWNLOAD :

Pesawat - Rasional Emosional
Pesawat - Mirage
Pesawat - Derauan Terhiba
Pesawat - Modula Oblongata Live
Pesawat - Take-Off
Pesawat - Excuse Me Live At Zouk

LINK :
http://www.myspace.com/pesawat

Monday, February 09, 2009

The Lipstik



Tertubuh secara rasmi pada 26/01/2008.
THE LIPSTIK lebih berpengaruh pada musik 60's kerana pada awalnya masing-masing mempelajari musik era itu.
Cuba memberi sentuhan yang baru pada jenisan musik lama untuk dimodernkan.
(wat da h**l)

line up:-
- a L i (gitar rancak+suara)
- p i p i (gitar utama)
- N i z a m (bass)
- j a c k (drum)
- A p i s (keyboard)




DOWNLOAD HERE :



The Lipstik - About My Girl
The Lipstik - Malam Pesta Rock N Roll
The Lipstik - Retro Mimpiku
The Lipstik - Bercanda Di Malam Indah
The Lipstik - Cemburu
The Lipstik - Teruna Dan Dara


LINK :
http://www.myspace.com/thelipstik

Friday, February 06, 2009

Yuna

She writes a couple of songs, and basically picks out the best out of the bunch to share it with the world. Nothing really mindblowing. It is what it is, you dont have to like it.Best listened when you’re lying on grass in a quiet afternoon, your toes in the sand facing the ocean, or when you’re in the car watching trees go by.Singing became a habit when she was 6.She didn’t like her piano lessons and quit when she was 12.She wrote her first song when she was 15.

She quit singing when she was 16.She started writing songs again when she was 19.About the same time she started playing the guitar.Last year. She started playing the piano again.And now shes regretting that she quit music school.Crap.She’s very new to performing with the guitar, and piano.Saya budak baru belajar. Kalau salah tolong tunjukkan.Other than that, shes pretty much a very normal person. Who loves Jimi Hendrix, Alanis Morissette, and Feist, and goofing around.

DOWNLOAD HERE :

Yuna - Rocket
Yuna - Dan Sebenarnya
Yuna - Cinta Sempurna
Yuna - Missing Star
Yuna - This Is Ours
Yuna - Permission
Yuna - Polaroid OhChentaku Cover
Yuna - Deeper Conversation
Yuna - Back packing Around Europe
Yuna - Firework Accoustic
Yuna - Greek Goddess
Yuna - Lie To Me With Style
Yuna - Cartoon Couple
Yuna - After Midnight
Yuna - Blue Sands

LINK :
http://www.myspace.com/yunaroomrecords

Thursday, February 05, 2009

Skudap Skudip


Band Members
Current Line Up :Dodd - Vocal
AhQid - Drum
Aman-Guitar
Hezry-Guitar
Ijat-Keyboard
Payung - Trumpet
Ejad-Bass

Sessionist & Past Players:Mizz Bai - Saxophone
reshad - Trombone
P-Jack - Guitar
Firdaus - Bass
Shareel - Trumpet
Skymie - Guitar
Djambul - Keyboard
DOWNLOAD HERE :

SkudapSkudip - Mari BerdanSKA
SkudapSkudip - Gadis Jadian Jamming
SkudapSkudip - Mengapa Kenapa Promo
SkudapSkudip - MamamuBenciAkuPromo


LINK :
http://www.myspace.com/skudapskudip

Wednesday, February 04, 2009

Elektrik Retro

Pada pertengahan tahun 2003 band ini pada mulanya adalah bernama Limited Garden yang dianggotai oleh iqbal = gitar&vokal, ashraf.d = bass dan afdhal = drum. Kami pada masa itu memainkan muzik berkonsepkan grunge dan merekod demo pertama yang bertajuk bank negara malaysia, pada tahun awal tahun 2005 zul = gitar kedua menyertai band kami dan pada masa itu juga kami telah menukar konsep kepada brit pop dan kami merekod demo kedua kami yang berjudul H.i.V.

Setelah bermain dibeberapa gig pada penghujung tahun 2007 nama band ini ditukarkan kepada ElektrikRetro dan pada masa yang sama azim dibawa masuk ke dalam band ini sebagai vokalis utama dan pada ketika itu juga kami sekali lagi menukar konsep kepada garage rock/art rock kemudian kami sekali lagi masuk studio untuk merakamkan demo yang bertajuk antarabangsa yang biasa sesudah membuat rakaman iqbal merasakan ingin menambah bilangan ahli band bagi menghasilkan muzik yang lebih baik daripada yang sebelum ini, kemudian rafizul = seksefon, aidili = trombon dan hizami = papan kekunci dipelawa untuk menyertai EletrikRetro. Matlamat utama band ini adalah untuk menghasilkan muzik yang berkualiti. Walaupun begitu, perjalanan masih jauh kerana kami masih muda banyak perkara yang perlu dilakukan sebelum mencapai matlamat itu.



DOWNLOAD HERE :

Limited Garden

DOWNLOAD HERE :

Limited Garden - H.I.V.
Limited Garden - Where Are You My Wedding Dress
Limited Garden - I'm Sorry
Limited Garden - Perempuan Materialistik Kosmetik Plastik
Limited Garden - I'm Like A Fool
Limited Garden - Glory Day
Limited Garden - 22December



Tuesday, February 03, 2009

Mohd Jayzuan


DOWNLOAD HERE :

Mohd Jayzuan - Gadis Elektrik
Mohd Jayzuan - Its Alright Baby
Mohd Jayzuan - Si Dia
Mohd Jayzuan - Selamat Tinggal (before mixing)
Mohd Jayzuan - Lifeless

LINK :
www.myspace.com/mjhome